خوشمزه ترین غذاهای پل سفید که هنگام سفر باید آن را امتحان کنید
فهرست عناوین
آیا تا بحال غذاهای محلی پل سفید را امتحان کرده اید؟! مسافرت به شهرستان های مختلف یکی از لذت بخش ترین تفریح های دنیا محسوب می شود. هر شهر یک سری غذای خاص و سنتی دارد که برای فراد جالب است. همان طور که می دانید برخی افراد گیاه خوار هستند و ممکن است در مسافرت به مشکل بخورند. امتحان کردن غذاهای یک کشور مطمئناً بخشی هیجان انگیز از تجربه سفر است.
غذاهای محلی پل سفید
پل سفید یکی از سرسبزترین شهرستان های ایران به شمار میرود که غذاهای بسیار لذیذی دارند. غذاهای محلی مازندرانی که از نظر طعم و رنگ بی نظیرند. البته غذاها و آشپزی ایرانی ها همیشه بی نظیر است.
این استان یکی از محبوب ترین مقاصد گردشگری داخلی است و سالانه میزبان مسافران زیادی است. و خرید ویلا در مازندران، سواحل زیبا و دیدنی، جنگل های خیره کننده بسیاری را وسوسه می کند تا هر چند وقت یک بار از این سرزمین زیبا در شمال کشور دیدن کنند. شاید یکی از خاطره انگیزترین چیزهایی که بعد از سفر تا مدت ها در ذهن می ماند، غذاهایی است که در طول سفر مصرف شده است، به خصوص اگر غذای مخصوص آن منطقه باشد.
در شهرها و روستاهای مختلف می توانید به سراغ انواع غذاهای خوشمزه بروید که تا حدودی شما را با فرهنگ و آداب و رسوم آن کشور آشنا می کند. اما امروز سعی داریم غذاهای فوق العاده و بسیار لذیذی را به شما معرفی کنیم که در کنار انواع چاشنی های محلی بسیار وسوسه انگیز هستند.
طعم بی نظیر و کمیاب غذاهای مازندرانی برای هیچ ایرانی موضوع عجیبی نیست. سفر و گشت و گذار تنها به دیدن جاذبه های تاریخی و طبیعی یک مقصد ختم نمی شود. غذاهای محلی مازندرانی با غذاهای بسیار لذیذ مانند خورش سیر انار، بشته وش، بورانی بادمجان کبابی، کماج مازندرانی، ملابیج، بج بج، ترش سماق، ناز خاتون، لوبیا وبیج، کدو بره، آغوز مسما، ترش ترش، دوپتی، سپناسک، اسفناج مرجی، خورش آلو، کی پلا و آش کدو حلوایی از جمله استان هایی هستند که پس از سفر به آنجا طعم این غذاها را هرگز فراموش نخواهید کرد.
ملابیج یا ملاتا، یک غذای ایده ال در میان غذاهای محلی پل سفید مازندران
شمال غذاهای دریایی زیادی دارد که با چاشنی هایی تهیه می شود که طعم آنها را منحصر به فرد می کند. ملابیج یا ملاتا یکی از غذاهای محلی مازندران است. مردم محلی این غذا را که مخلوطی از ماهی سفید، سبزیجات معطر، گردو، رب انار، نمک، فلفل و گلپر است، با حرارت آتش و زغال تهیه می کنند. امروزه با وجود فر و مایکروویو، پخت این غذا آسانتر و سریع تر شده است. می توان غذاهای خوشمزه این شهرستان را یکی از مهم ترین عوامل خرید و فروش ویلا در مازندران دانست.
مردم محلی اغلب این غذا را با ماهی سفید نر تهیه می کنند. ابتدا ماهی را تمیز می کنند و شکم آن را از محتویات حاوی رب انار و گردو و ادویه پر می کنند و با نخ و سوزن می دوزند و با آتش یا فر می پزند. این غذا یکی از بهترین غذاهایی است که می توانید در استان مازندران میل کنید.